בייקון מעושן קדוש ופנה פטריות
בייקון מעושן קדוש ופנה פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריך פטריות מעושנות טבעוניות "בייקון", ריזוטו פטריות בייקון צ'דר מעושן, ו פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את פסטה פנה ו 1 כף שמן זית לסיר, ומבשלים עד פסטה הוא כמעט רך, על 6 דקות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד השחמה. מערבבים את השום ומבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את הפטריות. לבשל, תוך ערבוב כל הזמן, במשך כמה דקות עד הפטריות להתחיל לרכך.
יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה. אפשר להתבשל מעל חום בינוני במשך כ 3 דקות.
מוסיפים פסטה מבושלת למחבת ומערבבים עד מצופה. מבשלים חשפו עד הרוטב צמצם רק כמה כפיות בתחתית.
מניחים מנות נדיבות על צלחות, ומעל עם גבינת פרמזן.