בייקון-צ'דר-ביסקוויט לחם תירס צ' ייב
המתכון בייקון-צ'דר-ביסקוויט לחם תירס צ' דר יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 180 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, עירית, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו צ'דר-בייקון-צ' ייב דיפ, סלט לחם תירס עם חלב חמאה-רוטב צ'ייב ובייקון מייפל, ו בייקון-צ'דר-צ' ייב סקונס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תערובת לחם תירס, 3/4 כוס גבינת צ ' דר גרוסה, והבא 2 מרכיבים בקערת מעבד מזון.
מוסיפים חמאה, דופק 5 עד 6 פעמים או עד מתפורר.
להקציף יחד 2 ביצים וחמאה. עם ריצת המעבד, להוסיף בהדרגה תערובת ביצים דרך מצנח מזון, ולעבד רק עד רטוב היטב. (בלילה יהיה עבה.)
מורחים בצק למלבן בגודל 12x4 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף באמצעות ידיים משומנות קלות. מקציפים קלות את הביצה הנותרת; מברישים את הבצק.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חום זהוב חיוור המשרד.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה תיל 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חלק בעדינות כיכר (על נייר קלף) על קרש חיתוך, וחתוך כיכר באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' באמצעות סכין משונן.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה מרופדת בגיליון חדש של נייר קלף.
אופים ב 300 במשך 15 עד 20 דקות בכל צד או עד זהב פריך.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה חוט 15 דקות.
מגישים חמים. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 שבועות.
הערה: בדקנו עם מרתה לבן חמאה תירס & מאפין
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.