בייקון-צ'יזבורגר פשטידת תפוחי אדמה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, פירורי לחם, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-348 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בייקון וצ'יזבורגר כחול קליפות תפוחי אדמה, צ'יזבורגר בייקון, ו צ'יזבורגר בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה בינונית, מערבבים בשר טחון, פירורי לחם, בצל, קטשופ, חרדל ומלח. לחץ על תערובת בצד התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' ungreased.
בסיר בינוני, מניחים מים, חמאה ומלח שום.
תוסיף חלב. עם מזלג, מערבבים פתיתי תפוחי אדמה. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה.
הסר קרום בקר אפוי חלקית מהתנור; לשפוך את כל טפטוף. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך הקרום. חזור לתנור; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד בשר מבושל היטב ומדחום ממוקם במרכז הקרום קורא 71°, ותפוחי אדמה חמים.
הסר עוגה מהתנור. למעלה עם עגבניות, נשאר 1/2 כוס גבינה ובייקון מתפורר; אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
הסר מהתנור; למעלה עם בצל ירוק.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.