ביס ביסקוויט
ביס ביסקוויט דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 5. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עוגיות חלב חמאה, אבקת בצל, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ביס ביסקוויט פפרוני, ביס ביסקוויט מלוח, ו נגיסות ביסקוויט נקניקיות.
הוראות
חותכים כל ביסקוויט לשליש; מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
שלב גבינה ואבקת בצל; מפזרים מעל ביסקוויטים.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 7-8 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "