ביסקוויט חם דגים נמס
ביסקוויט חם נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך דגים בפירורי לחם, גבינת צ'דר, רכש 3-גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, סלט עוף חם, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביסקוויטים פילה דגים על גיליון עוגיות ungreased גדול.
אופים 11 עד 15 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.
הסר ביסקוויטים מתוך גיליון עוגיות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400F. המשך לאפות דגים 5 עד 10 דקות או עד פריכים וחומים. למעלה כל פילה עם פרוסת גבינה 1; אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בינתיים, לפצל ביסקוויטים חמים.
מורחים חצאים העליונים עם רוטב.
מניחים פילה דגים על החצאים התחתונים של ביסקוויטים. למעלה עם עגבניות וחסה. מכסים עם חצאים העליון של ביסקוויטים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.