ביסקוויט שאור
ביסקוויט שאור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך קרם של טרטר, סודה לשתיה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור, פנקייק שאור אוכמניות / עם starter שאור, ו לחם שיפון עם פתיתי שאור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, מלח, קרם טרטר, סודה לשתיה, סוכר, ותבלינים עוגת תפוחים בקערת ערבוב.
חותכים את החמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
מוסיף את starter שאור ומערבבים ביד כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולחלק אותו ל 4 חתיכות. לטפוח או לגלגל חתיכת בצק אחת לתוך סיבוב עבה 1/2 אינץ'.
חותכים אותו ל 4 חתיכות בצורת טריז ומניחים את הלחמניות על גיליון אפייה מוכן על 1 אינץ ' זה מזה. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק.
מברשת את צמרות הלחמניות עם חלב ומפזרים סוכר גס, אם תרצה בכך.
אופים עד הלחמניות רק להתחיל להפוך זהב, 12 עד 15 דקות.