ביסקוויטי קינמון-שיבולת שועל
עוגיות קינמון-Oat יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קצפת, ביצה, שיבולת שועל מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוויטים לחמניית קינמון, עוגיות קינמון, ו ביסקוויטי שיבולת שועל קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף בישול. בקערה גדולה, מערבבים קצפת וביצה עד מעורבב. מערבבים בתמהיל מאפין ו 1/2 כוס שיבולת שועל (הבצק יהיה דביק).
על גיליון עוגיות, לעצב בצק לתוך עגול 8 אינץ', בערך 1/2 אינץ ' עבה, באמצעות אצבעות מקורנות. לשבור את כל גושים ב streusel (מתערובת מאפין); לערבב streusel ו 2 כפות שיבולת שועל.
מפזרים תערובת streusel מעל הבצק.
חותכים את הבצק ל 8 טריזים; טריזים נפרדים מעט.
אופים 25 עד 35 דקות או עד חום זהוב.