קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק שמנת

ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק שמנת
ביסקוויטים עם חלב-חמאה ורוטב שמנת עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק, ו ביסקוויטים לחמאה ורוטב נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה לאוורר ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את חתיכות החמאה וזורקים רק כדי לצפות אותם בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מניחים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, ועובד במהירות כדי לא לרכך את החמאה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
טפטוף בחמאה ומערבבים רק עד בצק לח ושעיר מגיע יחד.בנדיבות אבק משטח עבודה עם קמח. לגרד את הבצק החוצה על פני השטח ולאבק את החלק העליון עם יותר קמח. באמצעות ידיים מקורנות, לטפוח בעדינות את הבצק לעיגול בעובי 1 אינץ'.באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ ' טבול בקמח, לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר (לחץ ישר דרך הבצק—לא לסובב את החותך, או הביסקוויטים לא יעלו כראוי).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
להעביר את הביסקוויטים לסדין אפייה מוכן, ריווח אותם לפחות 1 אינץ ' זה מזה. לאסוף את השאריות לכדור, ללטף אותו למעגל עבה 1 אינץ', ולחתוך יותר ביסקוויטים. חזור לפי הצורך עד שיש לך 8 בסך הכל. זרוק את כל הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד הביסקוויטים עלו והם חום זהוב על גבי, על 15 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מפזרים את הנקניק עם הקמח, מלח נמדד, פלפל נמדד, וקיין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעם הגולמי של הקמח מבושל, על 1 דקה.מערבבים בהדרגה בחלב, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. המשך מבעבע, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת התעבה מעט, על 1 דקה יותר (הרוטב ימשיך להתעבות כפי שהוא יושב). טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. שמור warm.To מגישים, לפצל את הביסקוויטים בחצי אופקית ומעלה עם רוטב נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.