קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי הדר שוקולד

ביסקוטי הדר שוקולד
ביסקוטי הדר שוקולד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לך אבקת אפייה, גרידת לימון, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת לערבב ביסקוטי הדר, ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. מערבבים את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הביצים והסוכר בקערה גדולה אחרת עד צהוב חיוור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מוסיפים את שידות התפוז והלימון למרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
לימוןלימון
5
מוסיפים את תערובת הקמח לביצים וסוכר ומכים רק עד מעורבב (הבצק יהיה רך ודביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
6
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
7
באמצעות מרית גומי, להעביר את הבצק לסדין אפייה מוכן, ויצרו שתי תלוליות מרווחות באופן שווה זה מזה. להרטיב את הידיים עם מים ולעצב את הבצק לשני 11 על ידי יומני 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
8
אופים עד חום קל, כ -35 דקות. לקרר את היומנים במשך 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את היומנים לרוחב לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/2 אינץ'. סדר את הצד לחתוך ביסקוטי למטה על אותו גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
אופים עד ביסקוטי הם חיוורים וזהב, על 25 דקות. לקרר את הביסקוטי על תבנית האפייה במשך 5 דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר את הביסקוטי למתלה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מריתמרית
10
ממיסים את שבבי השוקולד במיקרוגל, ערבוב כל 20 שניות, על 1 1/2 דקות בסך הכל. לטבול 1 בצד לחתוך של כל ביסקוטי לתוך שוקולד נמס. בעדינות לנער את השוקולד העודף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
11
מניחים את הביסקוטי, צד שוקולד למעלה, על תבנית האפייה. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-35 דקות. טובלים מברשת מאפה בקקאו, ואז מברישים קלות את הקקאו על כל ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
אבקת קקאואבקת קקאו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
אפשר להכין את הביסקוטי מראש. לאחסן אותם במיכל אטום עד 4 ימים, או לעטוף אותם בנייר כסף להקפיא שקיות פלסטיק resealable עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום