קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

ביסקוטי שוקולד

ביסקוטי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד, ו ביסקוטי תאנים שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר, מרגרינה ושמן זית עד חלקה. מערבבים בתחליף וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
מרגרינהמרגרינה
שמן זיתשמן זית
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מערבבים לתוך התערובת מוקרם. מקפלים את חתיכות השוקולד. כיסוי, וצנן בצק במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
גלגל כל חתיכה לתוך בול עץ באורך של כ-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים את היומנים על גבי יריעות העוגיות מוכנות כ 4 אינץ ' זה מזה. לשטח כל אחד עד עובי אינץ 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד המשרד. מגניב על גיליונות במשך 15 דקות לפני הסרת מתלי חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תזיז את כיכרות העוגיה ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל כיכר לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'. להחזיר פרוסות לתבנית האפייה לחתוך את הצד למטה ואופים במשך 8 עד 10 דקות נוספות בכל צד, עד יבש קלוי קלות. מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור