זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד טבל קרמל שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד, ו ביסקוטי תאנים שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר, מרגרינה ושמן זית עד חלקה. מערבבים בתחליף וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
מרגרינה
שמן זית
וניל
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מערבבים לתוך התערובת מוקרם. מקפלים את חתיכות השוקולד. כיסוי, וצנן בצק במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שוקולד
אבקת קקאו
בצק
קמח לכל מטרה
4
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
גלגל כל חתיכה לתוך בול עץ באורך של כ-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
6
מניחים את היומנים על גבי יריעות העוגיות מוכנות כ 4 אינץ ' זה מזה. לשטח כל אחד עד עובי אינץ 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד המשרד. מגניב על גיליונות במשך 15 דקות לפני הסרת מתלי חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
תזיז את כיכרות העוגיה ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל כיכר לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'. להחזיר פרוסות לתבנית האפייה לחתוך את הצד למטה ואופים במשך 8 עד 10 דקות נוספות בכל צד, עד יבש קלוי קלות. מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.