ביצה ופאי חום
אם יש לכם בייקון, גבינת צ'דר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קישואים מתוק תירס Hash ביצה מחבת, 1-2-3 Hash Brown Pie, ו פריטטה Hash בראון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
בקערה גדולה, היכו יחד את הביצים והחלב. מערבבים בבייקון, תפוחי אדמה מטוגנים, בצל ירוק, ו 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 35 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מפזרים את גבינת הצ ' דר הנותרת למעלה וממשיכים לאפות במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהגבינה מותכת.
הסר מהתנור, ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.