ביצי ארמדיל (ממולא גבינה, נקניק עטוף, בגריל חלפיניו )
ביצי ארמדיל (ממולא גבינה, נקניק עטוף, בגריל חלפיניו ) עשוי להיות רק המתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם נקניק ארוחת בוקר רופף, סוג של אש: שני אזור עקיף, חום גריל: בינוני-גבוה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2532 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ביצי ארמדיל (ממולאים חלפיניו ), גבינה בגריל-חלפיניו ממולאים, ו בייקון עטוף ממולאים חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת, גבינת צ ' דר וכוסברה.
מניחים כפית אחת של תערובת גבינת שמנת לתוך כל חצי חלפיניו .
חותכים כל חלפיניו לשתי חתיכות שוות.
לשבור את כדור נקניק על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. תשטח את הנקניק לתוך דיסק עבה 1/4 אינץ ' ותניח ממולאים-חלפיניו חתיכת במרכז. לעטוף נקניק סביב חלפיניו , צובט נקניק סגור לחלוטין חלפיניו encase. נקניק רול עדין בידיים שלך כדי ליצור צורה ביצה חלקה. חזור עם נקניק הנותרים jalapeños.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים עץ עישון ישירות על גבי גחלים.
מפזרים לשפשף ברביקיו בכל רחבי ביצים ארמדילו, ולאחר מכן מניחים ביצים על גריל בצד מגניב לכסות, עם פתח אוויר העליון ממוקם מעל הצד הקריר של הגריל. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך ושחמה בכל רחבי, כ -30 דקות, הטלת ביצים באמצע. כל ביצים לא השחמה ביסודיות יכול להיות צרוב במהירות על הצד החם של הגריל, על 1 דקה לכל צד.
להעביר מגש, לתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.