ביצי בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בתנור, עירית, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים קרואסונים אופקית ומניחים את כל 4 על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
למלא מחבת בגודל בינוני באמצע הדרך עם מים. מעל חום בינוני, להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חומץ לבן למים. אל תתנו מים להרתיח. עבודה עם ביצה 1 בכל פעם, לפצח ביצה לתוך קערה קטנה להחליק לתוך מים רותחים. ביצים מבושלות 3 עד 5 דקות, או עד חלבונים מבושלים חלמון הוא עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
טיפ: ביצים ניתן לבשל מראש בקירור עד לנקודה זו. לחמם על ידי הזזת ביצה לתוך מים רותחים במשך 1 דקה בזמן השירות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
7
בסיר קטן, להוסיף שקית hollandaise לחלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדז
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הוסף את עירית טרגון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
חום ביסודיות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
10
הסר מהחום. תניח בצד.
11
חצאים קרואסונים נפרדים ולמקם יחד ויוצרים מעגל, חתך בצד למעלה. למעלה כל חצי עם פרוסה של פרושוטו וביצה עלומה. רוטב הולנדז כפית מעל החלק העליון של הביצה.