ביצי טיפין מתובלות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: tiffin sambar, איך לעשות מלון בסגנון טיפין sambar, שוקולד tiffin קן הפסחא, ו שוקולד לבן עם פקאן.
הוראות
שים 6 של הביצים במחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז להתקרר במהירות במים קרים. פגז בזהירות. חשוב תמיד להשתמש בגודל הביצה כאמור במתכון.
בעוד הביצים מתקררות, מחממים את השמן, מטגנים את הבצל במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הגזר ומבשלים במשך 10 דקות יותר עד רך. מערבבים את הדבק קארי ומטגנים במשך כמה דקות יותר. מערבבים את הלחם, ולאחר מכן, כאשר התערובת היא קרירה, להכות את הביצה הנותרת ומערבבים עם תיבול לעשות משחה.
מחלקים את התערובת לתוך 6 ולשטח עם הידיים שלך (אם התערובת שאתה משתמש כדי לצפות את הביצים הוא קצת דביק ונצמד לידיים שלך ולא את הביצה, להרטיב את הידיים קצת, או לשפשף עם טיפת שמן חמניות), ולאחר מכן להשתמש לעטוף סביב כל ביצה התערובת תאטום היטב כפי שאתה לוחץ אותו יחד.
מרדדים בקשיו ולהירגע עד מוכן לבשל.
מתגלגל קלופים ביצים באבק של קמח יכול לעזור תערובת ציפוי שלך להישאר אם אתה מתקשה. את הביצים מוכנות ניתן לשמור במקרר לילה.
תנור חום ל 190c/מאוורר 170c / גז 5, ואז אופים את הביצים במשך 15-20 דקות. מגניב במשך 5 דקות, ואז לחתוך בזהירות במחצית באמצעות סכין חדה מאוד.
מגישים עם קערה של צ ' אטני מנגו וסלט כדי להפוך את הארוחה העיקרית.