קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

ביצי טיפין מתובלות

ביצי טיפין מתובלות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: tiffin sambar, איך לעשות מלון בסגנון טיפין sambar, שוקולד tiffin קן הפסחא, ו שוקולד לבן עם פקאן.

הוראות

1
שים 6 של הביצים במחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז להתקרר במהירות במים קרים. פגז בזהירות. חשוב תמיד להשתמש בגודל הביצה כאמור במתכון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בעוד הביצים מתקררות, מחממים את השמן, מטגנים את הבצל במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הגזר ומבשלים במשך 10 דקות יותר עד רך. מערבבים את הדבק קארי ומטגנים במשך כמה דקות יותר. מערבבים את הלחם, ולאחר מכן, כאשר התערובת היא קרירה, להכות את הביצה הנותרת ומערבבים עם תיבול לעשות משחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחלקים את התערובת לתוך 6 ולשטח עם הידיים שלך (אם התערובת שאתה משתמש כדי לצפות את הביצים הוא קצת דביק ונצמד לידיים שלך ולא את הביצה, להרטיב את הידיים קצת, או לשפשף עם טיפת שמן חמניות), ולאחר מכן להשתמש לעטוף סביב כל ביצה התערובת תאטום היטב כפי שאתה לוחץ אותו יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
(קיבלר)(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מרדדים בקשיו ולהירגע עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מתגלגל קלופים ביצים באבק של קמח יכול לעזור תערובת ציפוי שלך להישאר אם אתה מתקשה. את הביצים מוכנות ניתן לשמור במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
6
תנור חום ל 190c/מאוורר 170c / גז 5, ואז אופים את הביצים במשך 15-20 דקות. מגניב במשך 5 דקות, ואז לחתוך בזהירות במחצית באמצעות סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים עם קערה של צ ' אטני מנגו וסלט כדי להפוך את הארוחה העיקרית.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק