ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו
ביצים עלומות וגבינת פרמזן מעל בריוש קלוי עם פיסטו דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם לחם ביצה, שמן זית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו, בריוש קלוי, ביצה עלומה, גרגיר נחלים וסלט תפוחים, ו ביצים עלומות על בגט קלוי עם גבינת עיזים, ויניגרט פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
בזיליקום מחית, שום ושמן במעבד מיני עד חלקה מאוד. עונה פיסטו לטעום עם מלח ופלפל.
הוסף מספיק מים למחבת בינונית כדי למדוד 1 1/4 אינץ'.
מפזרים מלח בנדיבות למים. להביא מים לרתיחה מעל חום בינוני. לפצח ביצים 1 בכל פעם להחליק בעדינות לתוך המים. מבשלים עד חלבונים ביצה רק להגדיר חלמונים ביצה עדיין נוזל, על 3 דקות.
מניחים טוסטים חמים על צלחות. מעל כל אחד עם פרמזן. באמצעות כפית מחוררת, להעביר 2 ביצים, מנוקז היטב, לכל פיסת בריוש.
טפטוף עם קצת pistou ומגישים.