בישול איטי גריסים אבן קרקע
גרגרי אבן-קרקע איטיים בישול יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 42 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, גריסים אבן הקרקע, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, גרגירי אבן עם Gruyere, ו גרגרי גבינה טחונים שמנת אבן.
הוראות
מערבבים יחד שיבולת שועל ומים ב 3 qt. בישול איטי.
בואו לעמוד 2 דקות, המאפשר גריסים להתיישב לתחתית; להטות תנור איטי מעט, ו לרפרף את מוצקים באמצעות מסננת רשת תיל בסדר. מכסים ומבשלים על גבוה 2 1/2 עד 3 שעות או עד גריסים הם שמנת ומכרז, ערבוב כל 45 דקות. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.