בישול איטי עוף פריזיין
עוף מבושל איטי פריזיין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פפריקה, חצאי חזה עוף, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . מתכונים דומים: בישול איטי עוף פריזיין, אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, ו קרוק-סיר עוף פריזיין.
הוראות
מפזרים חזה עוף בקלילות עם מלח, פלפל, ופפריקה לפי הטעם.
בקערת ערבוב, לשלב את היין, מרק מרוכז, ופטריות. בקערה אחרת, מערבבים יחד שמנת חמוצה וקמח. מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך פטריות ויין.
מפזרים פפריקה נוספת, אם תרצה בכך.
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.