בישול איטי צ'ילה-טאקו עוף
איטיים לבישול צ'ילה-טאקו עוף נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך בצל ירוק, צ'ילי, רוטב אנצ' ילדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בישול איטי צ'ילה-טאקו עוף, טאקו חזיר צ'ילי ירוק מבושל איטי, ו בישול איטי ירוק צ'ילי טאקו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים תערובת תיבול טאקו וסוכר חום; לזרוק מעיל.
מערבבים בצ 'ילי ירוק, תירס ו 1/2 כוס רוטב אנצ' ילדה. מקררים את שאריות רוטב האנצ ' ילדה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 7 שעות.
מניחים עוף על קרש חיתוך; להשתמש 2 מזלגות למשוך עוף לגזרים. תחזיר את העוף לבישול. מערבבים בצלים ירוקים. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 15 דקות.
רוטב אנצ ' ילדה נשאר חום.
מגישים תערובת עוף בקליפות טאקו עם חסה, עגבניות ורוטב אנצ ' ילדה חם.