בישול איטי שני בולונז בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי שני בולונז בשר. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 456 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: רוטב בולונז איטי, בולונז פטריות בישול איטי, ו רוטב בולונז איטי.
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בשר בקר, בצל, גזר ושום על חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק ובשר מבושלים היטב; לנקז.
בבישול איטי, מערבבים יחד תערובת בשר, עגבניות, רסק עגבניות, חומץ, סוכר חום,מלח, פלפל ופלפל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות.
כ -15 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מגישים תערובת בשר על ספגטי.
מפזרים מנות בודדות עם גבינה ובזיליקום.