קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בית ספר חדש עוגת בטטה

בית ספר חדש עוגת בטטה
המתכון החדש בית הספר עוגת בטטה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 466 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוחת זרעי פשתן, בטטות, חלב שהתאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ילד ידידותי הפתעה ארוחת בוקר לחמניות מתוקות עבור חזרה לבית הספר, ו עקיצות פיצה מיני טאקו וביקור בחזרה לבית הספר כדי סיכות חזרה למרכז הספר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
על פני השטח הקלים, מרדדים את בצק החיטה המלא של רייצ 'ל מקברייד למעגל 12 אינץ'. להקל אותו לתוך צלחת עמוקה 10 אינץ צלחת עוגה, לחיצה שווה על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת. תדקור את הבצק עם מזלג. מקמט את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חיטהחיטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
קו קרום העוגה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות. החזירו את הקרום לתנור ואפו רק עד שהבצק יושח קלות, 10 עד 12 דקות. לקרר את הקרום במחבת על מתלה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לשלב את החלב התאדה, תפוחי אדמה מתוקים, סוכר חום, מולסה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ביצים לבן ביצה במעבד מזון ודופק עד חלקה; זה בסדר אם כמה חתיכות בטטה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
אופים רק עד שהמרכז מוגדר, 40 עד 45 דקות. מגניב לגמרי על המדף. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לטאטא יחד את הקמחים, ארוחת זרעי פשתן ומלח. השתמש במזלג או בלנדר מאפה לחתוך 1/3 כוס ירקות קיצור למרקם של ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
11
חותכים את 1/3 כוס הנותרים קיצור חתיכות גדולות יותר, בערך בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
אפונהאפונה
12
מפזרים 3 כפות מי קרח על התערובת ולשלב בעדינות עם מזלג או כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
13
מפזרים עוד 3 עד 4 כפות מי קרח להפגיש בעדינות בכדור. לעטוף בנייר שעווה וצינה עד השימוש. כאשר מוכן לשימוש, לגלגל דיסק אחד החוצה לעובי 1/2 אינץ ' ולמקם לתוך צלחת העוגה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS