קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלאנקמנגס פיסטוק

בלאנקמנגס פיסטוק
פיסטוק בלאנקמנג'ס יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, פיסטוקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream, מקרוני פיסטוק, ו פיסטוק אקלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 350°f. שמן תבניות ו השורה התחתונה של כל אחד עם סגלגל של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט עד האגוזים ריחניים אבל לא צבעוניים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. לשפשף ולהשליך כל עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים אגוזים עם חלב בבלנדר או מעבד מזון 2 דקות. לשטוף מגבת מטבח מתחת למים קרים לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. קו מסננת גדולה עם מגבת, ולאחר מכן להגדיר מסננת מעל קערה או זכוכית גדולה למדוד ויוצקים תערובת פיסטוק לתוך מגבת. לעטוף את המגבת סביב תערובת, עובד על מסננת, לסחוט חלב פיסטוק (כ 1 כוס) מן המגבת לתוך הקערה, להשליך פיסטוקים הקרקע. מערבבים תמצית שקדים וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בקערה קטנה מאוד או כוס ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים חלב פיסטוק וסוכר בסיר קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומבשלים, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
העברה לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב כל הזמן, רק עד התערובת היא עקביות של ביצה גלם לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר קערה ממי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
Beat שמנת בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לטאטא רבע שמנת לתערובת פיסטוק כדי להבהיר. מקפלים את השמנת הנותרת בעדינות אך ביסודיות וכפית תערובת לתוך תבניות. Chill blancmanges, מכוסה בניילון נצמד, עד שנקבע, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
עבודה עם 1 blancmange בכל פעם, לרוץ קצה של סכין דק בין כל פודינג ועובש מתכת. הטיית עובש לצדדים הקש בצד של עובש נגד משטח עבודה, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה את החותם ולשחרר פודינג. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת קינוח מעל עובש, ואז להפוך blancmange על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* Blancmanges (בתבניות) ניתן להתקרר עד 2 ימים. * אם אתה קצר בזמן • אין צורך להפוך blancmanges החוצה על צלחות-הם יכולים להיאכל מתוך התבניות.