בלגן של בנופי
בלגן Banoffee דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. אם יש לך טפטוף, אגוזי פקאן שבורים בערך, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כוסות מנופי, קאפקייקס Banoffee, ו עוגת בנופי.
הוראות
מקציפים קלות את הקרם הכפול בקערה גדולה, ואז מתפוררים בקני המרנג. בזהירות לקפל את הבננות פרוסות, (להשתמש 5 או 6 בהתאם לגודל), מערבולת ברוטב טופי. כף לתוך 6 מנות, ואז לפזר על קומץ אגוזי פקאן טפטוף עם קצת יותר טופי רוטב.