בלינצ'ס כתומים
בלינצ'ס כתום יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. אם יש לך שמן זית, מיץ תפוזים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו בלינצ'ס ריקוטן וכתום, בלינצ'ס דובדבן וכתום, ו בלינצ'ס ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפות סוכר, 1 כפית של גרידת תפוזים, מלח וקמח בקערה קטנה.
מערבבים חלב ויוגורט בקערה נפרדת. מערבבים בשמן זית ומערבבים עד חלקה. מקציפים 4 ביצים בקערה גדולה, ואז מוסיפים מיץ תפוזים. מערבבים בתערובת היוגורט ואחריו תערובת הקמח. הכה עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מקציפים 1 ביצה עם 3 כפות סוכר, ולאחר מכן מוסיפים חמאה וגבינת קוטג', ערבוב עד חלקה. מערבבים את פירורי הלחם ו 1 כף של גרידת תפוזים. מקררים עד שהבלילה מוכנה.
חמאה קלה מחבת 6 אינץ', וחום על חום בינוני. עבור כל קרפ, יוצקים 1/4 כוס הבלילה למחבת, ומיד לסובב את המחבת עד הבלילה באופן שווה מעילה את התחתונה בשכבה דקה. מבשלים עד העליון של קרפ הוא כבר לא רטוב התחתון הפך חום בהיר. הפעל מרית סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להפוך את הקרפ, ולבשל עד שהצד השני הפך חום בהיר. מחסנית קרפים במגבת מטבח נקייה, הנחת נייר שעווה בין כל אחד.
מניחים 2 עד 3 כפות של המילוי על צד הזהב של קרפ.
מגלגלים את הקרפ וחוזרים עד שכל הבלינצ ' ס נעשים.
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה ומטגנים 4 עד 5 בלינצ ' ס בכל פעם עד חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.