קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

(בלעדי אינטרנט) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה

(בלעדי אינטרנט) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה
(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה הוא תוספת ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 344 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. אם יש לכם סלט תפוחי אדמה, שמנת, חרדל חום חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 40% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל ממולא תפוחי אדמה , סטייק עגול ובצל , וסטייק עגול בסגנון בווארי בבישול איטי עם בצל אדום ואטריות .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
16 גבעולים מסלפים, קלופים16 גבעולים מסלפים, קלופים
3
פורסים את השליש העליון מכל בצל ומניחים בצד; לשמור עליוניות. פורסים X ב-2/3 הפנימיים של כל בצל. בעזרת כף מסירים את 2/3 החלק הפנימי של הבצל ומכינים קערה. חותכים את החלק הפנימי של כל בצל, על קרש חיתוך, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)
4
מערבבים את הגבינה המגוררת עם סלט תפוחי האדמה בקערה קטנה. מחלקים באופן שווה את תערובת תפוחי האדמה לכל קערת בצל ומכסים בחלק העליון של הבצל השמורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
לימון שמן זית כתית מעולהלימון שמן זית כתית מעולה
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)
5
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 20 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת רגילה או גבינת שמנת צמחונית, חתוכה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
16 גבעולים מסלפים, קלופים16 גבעולים מסלפים, קלופים
6
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שעווה טרייה, חתוכה לחתיכות של 2 אינץ'שעועית שעווה טרייה, חתוכה לחתיכות של 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות
7
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד שהם רכים מעט. מסננים, מניחים בקערה גדולה ומצננים עד שהם מעט חמימים.
מרכיבים שתצטרך
לימון שמן זית כתית מעולהלימון שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)
8
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, הגדר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לימון שמן זית כתית מעולהלימון שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)
9
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עובי לחם לבן, קלויעובי לחם לבן, קלוי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)
10
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחי האדמה מצופים. פורסים בצל ירוק על האש ומערבבים לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
קיסמים מצוייריםקיסמים מצויירים
קיסמים מצומצמיםקיסמים מצומצמים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עובי לחם לבן, קלויעובי לחם לבן, קלוי
לימון שמן זית כתית מעולהלימון שמן זית כתית מעולה
1/2 כוס תרד טרי פרוס דק1/2 כוס תרד טרי פרוס דק
חרדל צהוב, לא חובהחרדל צהוב, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)תפוחי עץ קלופים פרוסים דק (בערך 5 גדולים)
12
מגישים מיד או שומרים מכוסה במקרר עד יומיים.