במיה מטוגנת מתובלת עם שאלוט פריך
במיה מטוגנת מתובלת עם שאלוט פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם שאלוט, במיה, סמבל אולק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו במיה פריכה מטוגנת, במיה פריכה מטוגנת, ו במיה פריכה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
בקערה, לכסות את שרימפס מיובש במים חמים.
בואו להשרות במשך 10 דקות.
מסננים וקוצצים את השרימפס.
מוסיפים את שאלוט פרוס לשמן החם ומבשלים עד השחמה פריך, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את שאלוט לצלחת.
הגדר מתלה גדול מעל תבנית אפייה ליד התנור.
מוסיפים את הבמיה לשמן החם ומטגנים עד מרכך וירוק בהיר, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבמיה למדף הגדול.
מוסיפים את במיה ושרימפס מיובש ומערבבים על חום גבוה עד חם, על 1 דקה.
הוסף את sambal oelek ולזרוק למעייל במיה.
הסר את המחבת מן החום ואת העונה במיה עם מלח.
מעבירים את הבמיה לקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שאלוט מטוגן ופלפל אדום ומגישים.