קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

בנדיקט עוגת סרטנים חזרת עם הולנדז פשוט

בנדיקט עוגת סרטנים חזרת עם הולנדז פשוט
אם יש לך מיץ לימון, ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת סרטנים ביצים בנדיקט עם מפרץ הולנדז הישן, עוגת תירס מתוקה ביצי בנדיקט עם הולנדז אבוקדו, ו עוגת סרטנים בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית. מקפלים בבשר סרטנים. צורה תערובת סרטן לתוך 4 (3 אינץ') קציצות; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוגות סרטן, ומבשלים 4 עד 6 דקות בכל צד או עד זהב. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סרטןסרטן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מאפינס אנגלי מפוצל וטוסט; בייקון חם, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(קיבלר)(קיבלר)
4
מחלקים חצאי מאפין בין 4 צלחות הגשה; העליון כל אחד עם פרוסת בייקון קנדית 1, עוגת סרטן 1, ביצה 1.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
סרטןסרטן
(קיבלר)(קיבלר)
5
טפטוף עם הולנדז פשוט; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.