קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

בננה קרמל פקאן קרפים

בננה קרמל פקאן קרפים
קרפ פקאן בננה קרמל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בננות, חמאה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. נסו בננה-קרמל קרפים עם נוטלה, קרמל-בננה גבוהה ועוגת פקאן, ו לחם בננה עם גלידת קרמל ופקאן פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף פקאן; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
3
להוסיף בננות; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
4
טפטוף עם 1/3 סירופ כוס; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
5
הסר מהחום.
6
כפית על תערובת בננה 1/3 כוס למרכז של כל קרפ. מקפלים צדדים ומסתיים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
7
מניחים על מגש הגשה, הצדדים התפר למטה; טפטוף עם סירופ הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרפים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, בורדו, ושמפניה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "