בננות מטפחות לחם מטוגן.
בננות פוסטר טוסט צרפתי יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 853 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך סירופ מייפל, תמצית רום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בננות מטפחות לחם מטוגן., בננות מטפחות לחם מטוגן., ו בננות מטפחות לחם מטוגן. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בצלחת רדודה, לטאטא יחד ביצים, שמנת וקינמון. במחבת גדולה, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה. לטבול 4 חצאים קרואסון בתערובת ביצים כדי מעיל שני הצדדים. באמצעות מזלג, להסיר קרואסונים מתערובת ביצים, לתת לתערובת עודפת לטפטף.
מניחים חצאים קרואסון במחבת חמה. מבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הנוהל עם חצאי חמאה וקרואסון הנותרים. להפריש ולשמור חם.
במחבת גדולה, לשלב סירופ תירס, סוכר חום, סירופ מייפל פקאן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים חצאי בננה ותמצית רום. מעיל עם תערובת סירופ, ומבשלים 1 דקה. כפית על לחם מטוגן.