תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם ירקות במרינדה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 697 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה בס מפוספס, צלפים, טימין sprig, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בס ים מיסו-במרינדה, בס ים מיסו-מושרה של מקדוויט, ו בס פסים אסיאתי במרינדה.
הוראות
1
עגבניה הליבה לחתוך x רדוד בתחתית, ואז blanch במים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. שמור על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הרם את עגבניות (מילואים אמבט קרח), ולאחר מכן לקלף, זרע, וקוביות. שים בקערה עם שום, בזיליקום, טימין, זיתים, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
סלרי בלאנש, שומר וקישואים במים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לאמבט קרח. כאשר ירקות הם צונן, לנקז ומערבבים לתוך תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
מבשלים פלפלים ובצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לערבב לתוך ירקות יחד עם זעפרן מספיק שמן שנותר לכסות (כ 2 כוסות). להשרות, מכוסה ומקורר, 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זעפרן
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים דגים, צד העור למעלה, במחבת אפייה רדודה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים מלח ים ו 1/4 פלפל כפית, ואז לטפטף עם קצת שמן. דג צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בינתיים, חצי חם בעדינות של תערובת ירקות ומערבבים לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימון
5
מגישים דגים מעוטרים בירקות ומפוזרים עם עירית ומלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הערה של טבחים:שאריות ירקות יכולות להצטנן עד 3 ימים ומוגשות על פסטה או סלט או עם ביצים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.