בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה
בס פסים ברוטב אגרודולצ'ה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, שמן זית, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס עם רוטב פיאני, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון.
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12-13 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז shallots sauté, ערבוב מדי פעם, עד משחימים רק במכרז, על 8 דקות.
הסר מחום ולהוסיף יין, חומץ, מים, סוכר, צימוקים, 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, עלה דפנה, ואז רותח במהירות, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם מאוד רך ונוזל הוא עבה וסירופ, 40 עד 45 דקות. (אם נוזל מצטמצם לפני שאלוט במכרז, להוסיף 1/2 כוס מים ולהמשיך להתבשל.)
לטפוח דגים יבשים, ואז מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקפלים פילה לשניים, בצד עור פנימה
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté 4 פילה מקופל, הופך פעם אחת, עד זהב עמוק, 4 עד 6 דקות בסך הכל. שים דגים מבושלים (עדיין מקופל) על גבי רוטב במחבת כבדה. למחוק מחבת nonstick ו sauté הנותרים 4 פילה הנותרים 2 כפות שמן באותו אופן, העברה לרוטב.
לבשל, מכוסה חלקית, מעל חום מתון עד דגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
רוטב Agrodolce יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. מחממים מעל חום מתון לפני בישול דגים.