קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה

בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה
בס פסים ברוטב אגרודולצ'ה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, שמן זית, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס עם רוטב פיאני, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון.

הוראות

1
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12-13 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז shallots sauté, ערבוב מדי פעם, עד משחימים רק במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
הסר מחום ולהוסיף יין, חומץ, מים, סוכר, צימוקים, 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, עלה דפנה, ואז רותח במהירות, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם מאוד רך ונוזל הוא עבה וסירופ, 40 עד 45 דקות. (אם נוזל מצטמצם לפני שאלוט במכרז, להוסיף 1/2 כוס מים ולהמשיך להתבשל.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
לטפוח דגים יבשים, ואז מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקפלים פילה לשניים, בצד עור פנימה
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté 4 פילה מקופל, הופך פעם אחת, עד זהב עמוק, 4 עד 6 דקות בסך הכל. שים דגים מבושלים (עדיין מקופל) על גבי רוטב במחבת כבדה. למחוק מחבת nonstick ו sauté הנותרים 4 פילה הנותרים 2 כפות שמן באותו אופן, העברה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
לבשל, מכוסה חלקית, מעל חום מתון עד דגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
רוטב Agrodolce יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. מחממים מעל חום מתון לפני בישול דגים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט