קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה

בס מפוספס ברוטב אגרודולצ'ה
בס פסים ברוטב אגרודולצ'ה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, שמן זית, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס עם רוטב פיאני, בס מפוספס ברוטב ג'ינג'ר ליים, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון.

הוראות

1
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12-13 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז shallots sauté, ערבוב מדי פעם, עד משחימים רק במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מחום ולהוסיף יין, חומץ, מים, סוכר, צימוקים, 1 1/4 כפיות מלח, 1/4 כפית פלפל, עלה דפנה, ואז רותח במהירות, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם מאוד רך ונוזל הוא עבה וסירופ, 40 עד 45 דקות. (אם נוזל מצטמצם לפני שאלוט במכרז, להוסיף 1/2 כוס מים ולהמשיך להתבשל.)
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
לטפוח דגים יבשים, ואז מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקפלים פילה לשניים, בצד עור פנימה
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté 4 פילה מקופל, הופך פעם אחת, עד זהב עמוק, 4 עד 6 דקות בסך הכל. שים דגים מבושלים (עדיין מקופל) על גבי רוטב במחבת כבדה. למחוק מחבת nonstick ו sauté הנותרים 4 פילה הנותרים 2 כפות שמן באותו אופן, העברה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לבשל, מכוסה חלקית, מעל חום מתון עד דגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
רוטב Agrodolce יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. מחממים מעל חום מתון לפני בישול דגים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט