בס מפוספס עם סלסה אפרסק
בס מפוספס עם סלסה אפרסק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מלח שולחן, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלייה: בס פסים עם סלסה קלויה, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בצלחת רדודה, ערבוב עד מלח ים וסוכר להתמוסס; להוסיף דגים.
הכן אש פחם במתנע ארובה; תן גחלים לשרוף במשך 15 עד 20 דקות או עד להבות לדעוך. בזהירות לשפוך גחלים חמות מתוך המתנע, ולערום אותם על צד אחד של הגריל. באח גריל מעיל עם ספריי בישול; לשים באח במקום על גחלים.
מערבבים אפרסקים, שאלוט, מיץ ושמן בקערה בינונית; מערבבים ב 1/8 מלח שולחן כפית.
מפזרים הנותרים 1/4 מלח שולחן כפית ופלפל באופן שווה על פני דגים. דג מעייל קל עם ספריי בישול.
מקום דגים, צד העור למטה, על חום ישיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות. הפוך דגים מעל ולעבור על חום עקיף; גריל 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness. מערבבים מנטה לתוך תערובת אפרסק.