קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן

בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן
בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 730 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גבינה halloumi pack, עולש, שמן זית, כוסברה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט, מקרל האביב עם ענבים חמוצים סלסה זעפרן, ו דג האריסה עם גזר, נענע וסלט בצל אביב.

הוראות

1
אם אתה רוצה להפחית את המלוחות של halloumi, להשרות אותו במשך שעתיים מראש במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
חותכים את halloumi באופן שווה לתוך 8 פרוסות לרוחב של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
לזרוק את הגזרים יחד עם שמן זית, זעפרן, מיץ לימון וכמה תיבול. טיפ על מגש אפייה וצלי במשך 20 דקות או עד מכרז וזהב. להשאיר להתקרר, ואז להטות למעבד מזון עם השקדים בליץ גס. לגרד את הסלסה לתוך קערה ולהוסיף כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
( 23)( 23)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זעפרןזעפרן
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים היטב ומוסיפים עוד תיבול או מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה. ביסודיות לייבש את פרוסות halloumi. כאשר המחבת חמה, בזהירות במקום במחבת ומבשלים מעל חום בינוני עד חום זהוב, ואז להתהפך ומבשלים עד הצד השני הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בעוד הגבינה מתבשלת, טוסט המקור, ואז לשפשף בצד אחד עם שום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים חתיכת טוסט על כל אחד 4 צלחות העליון עם 2 פרוסות של halloumi.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
מוסיפים את בצל האביב למחבת ומבשלים במשך כמה דקות בכל צד עד קמלה וקצת זהב. שים 3 בצל אביב על כל פרוסת שאור מקופסת halloumi, ולאחר מכן בנדיבות כפית על סלסה גזר & זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
זעפרןזעפרן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים עם עלים עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב

יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.