בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן
בצל אביב & ברוסקטה halloumi עם סלסה גזר & זעפרן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 730 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גבינה halloumi pack, עולש, שמן זית, כוסברה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט, מקרל האביב עם ענבים חמוצים סלסה זעפרן, ו דג האריסה עם גזר, נענע וסלט בצל אביב.
הוראות
אם אתה רוצה להפחית את המלוחות של halloumi, להשרות אותו במשך שעתיים מראש במים קרים.
חותכים את halloumi באופן שווה לתוך 8 פרוסות לרוחב של הגבינה.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את הגזרים יחד עם שמן זית, זעפרן, מיץ לימון וכמה תיבול. טיפ על מגש אפייה וצלי במשך 20 דקות או עד מכרז וזהב. להשאיר להתקרר, ואז להטות למעבד מזון עם השקדים בליץ גס. לגרד את הסלסה לתוך קערה ולהוסיף כוסברה קצוצה.
מערבבים היטב ומוסיפים עוד תיבול או מיץ לימון במידת הצורך.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה. ביסודיות לייבש את פרוסות halloumi. כאשר המחבת חמה, בזהירות במקום במחבת ומבשלים מעל חום בינוני עד חום זהוב, ואז להתהפך ומבשלים עד הצד השני הוא זהוב.
בעוד הגבינה מתבשלת, טוסט המקור, ואז לשפשף בצד אחד עם שום.
מניחים חתיכת טוסט על כל אחד 4 צלחות העליון עם 2 פרוסות של halloumi.
מוסיפים את בצל האביב למחבת ומבשלים במשך כמה דקות בכל צד עד קמלה וקצת זהב. שים 3 בצל אביב על כל פרוסת שאור מקופסת halloumi, ולאחר מכן בנדיבות כפית על סלסה גזר & זעפרן.