רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרווה Fontina Focaccia, Fontinan ופלפל אדום-ממולאים שום פוקצ'ה, ו אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה.
הוראות
1
ממיסים שמרים וסוכר ב 3/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
שלב 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף קמח תירס טחון אבן, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים 1/2 כוס סאקה חם לתוך תערובת שמרים; מיד להוסיף תערובת קמח, ומערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
רוטב שומשום יפני
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הפוך את הבצק על תבנית אפייה באופן שווה מפוזר עם הנותרים 1 כפית קמח תירס. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'. משטח ריסוס קל של בצק עם ספריי בישול; לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מערבבים בצל אדום, 1/2 כפית סאקה, שמן זית, וקורטוב של פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
רוטב שומשום יפני
9
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בקערה קטנה. בעדינות מברשת בצק עם תערובת ביצה לבן; להשליך את כל תערובת הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מפזרים גבינת פונטינה באופן שווה על פני הבצק, העליון עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מפזרים קורנית ו 1 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כוסות שיני שום
12
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד פוקאצ ' ה הוא חום זהוב עמוק גבינה הוא תוסס.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.