בצל הגבינה הטעים של ג'ובאנה
אם יש לכם פלפל טחון, חרדל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 56 דקות. נסו טעים טעים מקרוני וגבינה, משחות מייפל של ג'ובאנה, ו לא נורמלי, אבל כדור גבינה ממש טעים. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל פרוס, ומבשלים עד נבול ורך, אבל לא השחמה. תניח בצד.
ממיסים את החמאה הנותרת בסיר על אש בינונית.
מערבבים בקמח, מלח, פלפל וחרדל יבש. לבשל ערבוב במשך 2 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, ערבוב כל הזמן עד מעובה.
מוסיפים גבינה, ומבשלים, ערבוב עד מומס. תניח בצד.
מורחים חצי מהבצל לתחתית תבשיל קדרה 1 ליטר או צלחת אפייה 11x7. כפית חצי מהרוטב על הבצל, ואז מפזרים חצי מפירורי הלחם. חזור על שכבות, ולרסס את השכבה העליונה של פירורי לחם עם תרסיס בישול.
אופים שנחשפו במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפעיל את המטאטא, ו לצלות במשך 1 דקה, עד העליון הוא חום זהוב.