קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מלוח ותרד

בצל מלוח ותרד
את המתכון ניתן להכין בצל מלוח ותרד תוך כ-40 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 171 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שמנת כבדה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל פנינים מלוחים , רוטב הודו מלוח עם פטריות ובצל , ועוגת גבינה יוגורט מלוחה עם בצל מקורמל .

הוראות

1
מבשלים בצל לפי הוראות האריזה; מסננים היטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) בצל פנינה קפואחבילות כל אחת) בצל פנינה קפוא
2
בסיר מטגנים שום ב-2 כפות חמאה במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להוסיף תרד; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול והנוזלים מתאדים, כ-3 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינת פרמזן ושמנת. מערבבים פנימה את המלח, הפלפל והבצל השמורה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לשטח רדוד משומן 2-Qt. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
שלבו פירורי לחם ושארית הגבינה; מפזרים מעל תערובת בצל. מנקדים בשארית החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות