בצל מקורמל, פלפל אדום ופיצטי פטריות
בצל מקורמל, פלפל אדום ופיצטי פטריות יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים מבקבוקים, גבינת פרמזן, גבינת פרובולון חריפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו בצל בקרמל ופטריות, בצל מקורמל ומרק פטריות, ו פטריות בקרמל ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, 1 כף שמן, 1 כפית סוכר, ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות או עד קצף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח 1 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת שמרים; מערבבים עד לקבלת בצק מחוספס. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מחממים 2 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל פרוס, נשארים 1 כף סוכר, ונשארו 1/2 כפית מלח; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. כף לקערה בינונית.
מוסיפים 2 כפיות שמן ופטריות למחבת; מטגנים 5 דקות.
הוסף מדיירה; לבשל 30 שניות או עד מתאדה נוזל.
מוסיפים תערובת פטריות ופלפלים לתערובת בצל; מערבבים היטב.
מערבבים גבינות בקערה קטנה, ומניחים בצד.
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים ל -12 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק בצק למעגל 5 אינץ ' על משטח מקומח. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול; מפזרים כל אחד עם 1 כף קמח תירס.
מניחים 6 עיגולים בצק על כל תבנית אפייה. למעלה כל עיגול בצק עם תערובת בצל 1/4 כוס 1 כף גבינה, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 12 דקות.