בצל עבה פרוס עם טימין לימון
בצל עבה פרוס עם טימין לימון עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית כתית מעולה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לימון-טימין פרוס תפוחי אדמה אפויים, סטייק עם חמאה עם בצל, ו לחתוך עבה חרדל צלעות חזיר במרינדה עם בצל אדום מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גז או מכינים אש בגריל פחם.
שלב את החומץ, שום, טימין בסיר קטן וחום עד ריחני רק מתחיל קיטור (התערובת תירשם על 66° על מדחום מיידי לקרוא); לא לתת לו לרתוח.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
בינתיים, לחתוך את הבצל לפרוסות בעובי אינץ ' ופריסה על תבנית אפייה. (כדי להקל על להפוך את הבצל על הגריל, וכדי למנוע לאבד את כל טבעות בצל באש, להכניס קיסם בצד של כל פרוסה, דוחף אותו באמצע; או לשים מתלה קירור חוט על הגריל כך הבצל רגיל להחליק דרך.)
מברשת משני הצדדים עם 3 עד 4 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הבצל על החלק החם ביותר של הגריל ומבשלים, unmoved, במשך 4 עד 5 דקות, עד רק חרוך בצד הראשון. הפעל ומבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר, או עד מתרכך קל חרוך בצד השני.
להעביר גיליון אפייה או מגש ולהסיר את הקיסמים אם אתה משתמש בהם, ואז בזהירות לערום את הבצל sliceslike pancakesעל מגש הגשה.
לטאטא את הכוס הנותרת שמן זית לתערובת החומץ ולטפטף אותו על הבצל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;