בצל קרמי אפוי מתוק
בצל מתוק מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, קמח, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל מוקרם אפוי, בצל מוקרם אפוי, ו בצל שמנת מתוק.
הוראות
מבשלים בצל בסיר גדול במים רותחים כדי לכסות 5 עד 7 דקות.
מניחים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות.
ממיסים 2 כפות. חמאה בסיר כבד מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה מבעבע.
מוסיפים גבינה, רוטב חריף, מלח ופלפל לבן טחון, ומקציפים 2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יוצקים תערובת על בצל בצלחת.
מערבבים יחד קרקרים כתוש 1 כף. חמאה מומסת; מפזרים מעל גבי תבשיל.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.
* 20 עוז. בצל מתוק, קלופים לחתוך לתוך טריזים, ניתן להחליף. להשמיט בצל רותח בשלב 1; לקלף ולמקם בתבנית אפייה לפי ההוראות.