קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

בקלה בקארי עם ג'יל רייס (אורז צהוב עם צימוקים)

בקלה בקארי עם ג'יל רייס (אורז צהוב עם צימוקים)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בקלה בקארי עם ג'יל רייס (אורז צהוב עם צימוקים). מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, עלי דפנה, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז צהוב עם צימוקים, בקלה אפויה עם פירורי לחם זהובים וצימוקים, ו מבשלים את מתכנן מסיבות הספרים: בקלה עם צימוקים ושזיפים מיובשים.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והשום ומבשלים עד שהירקות מתרככים; קצת השחמה זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את אבקת הקארי, הכורכום ועלי הדפנה ומערבבים עד שהירקות הופכים לבצק ומצופים בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
כורכוםכורכום
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את הציר והטימין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים את מרק קארי במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. צורבים את נתחי הבקלה עד שצד אחד פריך.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים 2 כוסות מרק הקארי לתבנית, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מודדים את מרק הקארי שנותר במידה נוזלית ומוסיפים מספיק מים כדי להגיע ל -3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
יוצקים את הנוזל לסיר ומוסיפים את האורז והצימוקים. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
להגשה, הכינו מצע אורז בצלחת מרק, הניחו חתיכת דג מעל וכפו בחלק מהמרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בקלה בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר