בקלה ספרדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פילה בקלה פילה, רוטב עגבניות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל ושום עד בצל רך מעט, להיזהר לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים רוטב עגבניות ועגבניות שרי ומביאים לרתיחה. מערבבים זיתים ירוקים וירקות במרינדה, ומתבלים בפלפל שחור, פלפל קאיין ופפריקה. מבשלים פילה ברוטב מעל חום בינוני במשך 5 עד 8 דקות, או עד בקלות flaked עם מזלג.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.