בקלה שחורה עם קארי עם סלט סבוי חם בניחוח כמון עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. אם יש לכם כרוב סבוי, חומוס, תיבול פירות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: סלט כרוב סבוי חם, סלט כרוב סבוי חם, ו קארי עוף בניחוח כמון.
הוראות
1
מחממים את הברוילר ומניחים את המדף בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את המיונז עם תערובת אבקת הקארי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הדג על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים מלח ופלפל או תיבול פירות ים אם משתמשים בו. מורחים את הדג באופן שווה עם מיונז הקארי.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים מתחת לצלייה עד שהדג יציב והחלק העליון חום מאוד, 10 עד 12 דקות. (שימו עין על הדג בזמן הצלייה ועברו למתלה תחתון בתנור אם הוא מתחיל להשחים לפני שהוא מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים את הדג הצלוי עם טריזי ליים, סלט סבוי חם בניחוח כמון ואורז קוקוס-ג ' ינג 'ר עם חומוס וצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זילוף בצורת לב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את זרעי הכמון ומערבבים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
מוסיפים את הכרוב ונובלים. מסיימים את הסלט במיץ הליים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
ל-1 אננס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והלבנים של הבצל הירוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מוסיפים את ציר העוף, האורז, הקוקוס וגרידת הליים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומכסים. מבשלים 17 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
זילוף בצורת לב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מוסיפים את גרגרי החומוס ב -5 דקות הבישול האחרונות. מסיימים את האורז על ידי ערבוב מיץ הליים, הירוקים של הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור סאבלפיש. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.