בקר בגריל, עוף, שרימפס, ושיפודי פטריות
מתכון זה מספק 80 מנות. עם 28 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם 30 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בשר בקר בגריל, עוף, שרימפס, ושיפודי פטריות יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, סטייק סינטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שיפודי פטריות בגריל, שיפודי שרימפס קארי בגריל עם בצל צלוי ורוטב פלפל אדום, ו שיפודי פטריות שום בלסמי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות סכין כבד גדול.
להעביר לקערה קטנה לטאטא במיץ לימון ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified. מחלקים מרינדה בין 4 (1-כדי 2-ליטר) קערות.
חותכים סטייק לתוך 20 עד 25 (1/4 אינץ 'עבה) פרוסות (בערך 4 אינץ' ו 1 אינץ ' רחב), ולאחר מכן לזרוק עם מרינדה באחד קערות חוט כל פרוסה לאורכו על שיפוד.
חותכים חצאי חזה עוף באלכסון לתוך 20 עד 25 (1/4-אינץ 'עבה) פרוסות (בערך 4 אינץ' ארוך ו 1 אינץ 'רחב; אם השדיים הם דקים, להחזיק סכין בזווית 45 מעלות כדי לקבל פרוסות 1 אינץ' רחב). לזרוק עם מרינדה בקערה אחרת חוט כל פרוסה לאורכו על שיפוד.
לזרוק שרימפס עם מרינדה בקערה אחרת, ואז חוט 2 שרימפס על כל אחד 20 עד 25 שיפודים.
לזרוק פטריות עם מרינדה בקערה הנותרים חוט 2 פטריות קטנות או 2 חצאים גדולים על כל אחד 20 עד 25 שיפודים.
הכן גריל לבישול על פחם חם (חום גבוה עבור גז); ראה "הליך צלייה," להלן.
שיפודי גריל בקבוצות על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת עם מלקחיים, עד בשר הוא בינוני-נדיר, על 3 דקות בסך הכל; עוף מבושל רק דרך, כ 3 דקות; שרימפס מבושל רק דרך, כ 2 דקות; ופטריות רכות, כ 4 דקות.
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
* שיפודים ניתן להשחיל עד 2 שעות קדימה מקורר בנפרד, מכוסה בניילון נצמד.* כדי משפדי צלייה, מראש broiler ו מתלה שמן של מחבת broiler. שים 1 אצווה של שיפודים בשכבה 1 על מתלה צלוי 2 עד 3 אינץ ' מהחום, מתהפך פעם אחת, עד בשר הוא בינוני נדיר, על 3 דקות בסך הכל; עוף הוא רק מבושל דרך, כ 3 דקות; שרימפס הוא רק מבושל דרך, כ 2 דקות; ופטריות רכות, כ 4 דקות.