בקר חריף, שיטאקה וחציל מוקפץ
בקר חריף, שיטאקה & אוברג'ין מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, שיני שום, רוטב צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טופו שיטאקה חריף מוקפץ, בשר בקר, שיטאקי ואפונה מוקפצת, ו בקר חריף מוקפץ.
הוראות
מחממים טיפת שמן בווק שאינו מקל או במחבת גדולה. לבשל את הבשר, לשבור אותו עם כף עץ, במשך כ 10 דקות, או עד מבושל דרך.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת ומטגנים את החציל במשך כ -10 דקות, עד במכרז ומבשלים דרכו.
מוסיפים חצי צ ' ילי, שום ופטריות, ואז מבשלים עוד כמה דקות. להחזיר את הבשר למחבת ולהוסיף את רוב בצל האביב, רוטב צדפות, סוכר ומים 200ml. בועה במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם אורז מבושל ואת צ ' ילי הנותרים בצל האביב מפוזרים על גבי.