בראוניז כמהין פטל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בראוניז כמהין פטל. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 325 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, ריבת פטל, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז כמהין פטל, בראוניז כמהין פטל, ו בראוניז כמהין פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הסוכר והווניל. מערבבים בתערובת שוקולד.
שלב את הקמח,הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד רק עד לאיחוד. מקפלים בעדינות פטל.
מורחים לתוך משומן 9-ב. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 אטומים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
לציפוי, בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו את השוקולד, השמנת והריבה. מיקרוגל בעוצמה של 50% למשך 2-3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה, תוך ערבוב פעמיים.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה וניל.
מניחים בקערת מי קרח; מערבבים 3-5 דקות. בעזרת מערבל ידני מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
חותכים חור קטן בפינה של שקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת; הכנס קצה כוכב #825. ממלאים עם 1/2 כוס זיגוג.
מורחים את הציפוי שנותר על בראוניז.
חותכים ל 12 ברים. צינור שושנת שוקולד במרכז כל בראוני; למעלה עם פטל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד להתייצבות הכפור. מקררים שאריות.