קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

בראוניז מקסיקני ריבס שוקולד צ'אנק

בראוניז מקסיקני ריבס שוקולד צ'אנק
בראוניז עם פצפוצי שוקולד מקסיקניים עשוי להיות רק ה אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות שקדים פצפוצי שוקולד, בראוניז עם פצפוצי שוקולד כפולים, ו בראוניז עם שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
כדי להפוך את קומפוט ריבס: בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא ריבס, מים וסוכר לרתיחה. כאשר הסוכר מומס, חום נמוך יותר לרתיחה ומבשלים עד ריבס רך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר מחום וקריר מעט. מחית בבלנדר עד חלקה, במידת הצורך. הריבס צריך להישבר עד קומפוט חלק.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את הבלילה בראוני: בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת צ ' ילה, קינמון ומלח. תניח בצד. בקערת זכוכית נקייה למיקרוגל, ממיסים שוקולד מריר ושוקולד לא ממותק במיקרוגל בעוצמה של 50% או בדוד כפול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במיקסר לעמוד, חמאת שמנת וסוכר במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, שילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
תוסיף את הוניל והרום. מערבבים את ריבס לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
דבש הדריםדבש הדרים
9
מערבבים עד בשילוב.
10
מוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד incorporated. לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולקפל בעדינות את השוקולד למחצה אגוזי מלך. אל תערבבי יותר מדי. ספריי 8 על 8 על ידי 2 אינץ ' זכוכית ברורה צלחת אפייה עם ספריי קיצור. שורה תחתונה עם נייר קלף, ואז לרסס קלף.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
יוצקים הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
חותכים לריבועים ומגישים.