בראוניז מקסיקני ריבס שוקולד צ'אנק
בראוניז עם פצפוצי שוקולד מקסיקניים עשוי להיות רק ה אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות שקדים פצפוצי שוקולד, בראוניז עם פצפוצי שוקולד כפולים, ו בראוניז עם שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את קומפוט ריבס: בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא ריבס, מים וסוכר לרתיחה. כאשר הסוכר מומס, חום נמוך יותר לרתיחה ומבשלים עד ריבס רך, כ 10 דקות.
הסר מחום וקריר מעט. מחית בבלנדר עד חלקה, במידת הצורך. הריבס צריך להישבר עד קומפוט חלק.
כדי להפוך את הבלילה בראוני: בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת צ ' ילה, קינמון ומלח. תניח בצד. בקערת זכוכית נקייה למיקרוגל, ממיסים שוקולד מריר ושוקולד לא ממותק במיקרוגל בעוצמה של 50% או בדוד כפול. תניח בצד.
במיקסר לעמוד, חמאת שמנת וסוכר במהירות בינונית.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, שילוב טוב.
תוסיף את הוניל והרום. מערבבים את ריבס לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את הבלילה.
מוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד incorporated. לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולקפל בעדינות את השוקולד למחצה אגוזי מלך. אל תערבבי יותר מדי. ספריי 8 על 8 על ידי 2 אינץ ' זכוכית ברורה צלחת אפייה עם ספריי קיצור. שורה תחתונה עם נייר קלף, ואז לרסס קלף.
יוצקים הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.