בראוניז עם פצפוצי שוקולד מקסיקניים עשוי להיות רק ה אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות שקדים פצפוצי שוקולד, בראוניז עם פצפוצי שוקולד כפולים, ו בראוניז עם שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כדי להפוך את קומפוט ריבס: בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא ריבס, מים וסוכר לרתיחה. כאשר הסוכר מומס, חום נמוך יותר לרתיחה ומבשלים עד ריבס רך, כ 10 דקות.
תוסיף את הוניל והרום. מערבבים את ריבס לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תותים טריים וקצפת נוספת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
דבש הדרים
9
מערבבים עד בשילוב.
10
מוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד incorporated. לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולקפל בעדינות את השוקולד למחצה אגוזי מלך. אל תערבבי יותר מדי. ספריי 8 על 8 על ידי 2 אינץ ' זכוכית ברורה צלחת אפייה עם ספריי קיצור. שורה תחתונה עם נייר קלף, ואז לרסס קלף.