קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז שוקולד פאדג'עשירים במיוחד

בראוניז שוקולד פאדג'עשירים במיוחד
בראוניז שוקולד פאדג'עשיר במיוחד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא סוכר חום, שמן קוקוס, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד עשירה במיוחד, Old Fashioned Ultra Chewy Chewy עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, ו פאדג'שוקולד עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350ºF.שמן וקמח 8 × 8 אינץ תבנית אפייה-אתה יכול להשתמש בכל קמח (ללא גלוטן, כל מטרה, או אפילו עמילן), השתמשתי קמח אורז חום.להמיס את השמן ושני שוקולדים יחד ב broiler כפול, או הדרך העצלנית, כמו שאני עושה, במיקרוגל. למיקרוגל, מניחים את כולם בקערה בטוחה במיקרוגל, ומבשלים על גבוה במרווחים של 30 שניות, ערבוב במרץ בין.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
עמילןעמילן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
חום עד השוקולד הוא רק בקושי נמס ולא יותר כדי למנוע חריכה. זה בדרך כלל לוקח בסך הכל 60 עד 90 שניות (רק 30 שניות עם שבבי מיני!), בהתאם לגודל של שוקולד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך קערת ערבוב (כדי לוודא לגרד את כל זה שם!), ולמזג את הסוכר, ביצים, סירופ מייפל, ווניל.לנפות בעמילן.הכה את הבלילה עם מיקסר לפחות דקה אחת (חלק זה הוא חיוני!- זה יהיה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
עמילןעמילן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה שלך, ואופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד שנקבע במרכז. קיסם מוכנס לתוך הבראוניז צריך לצאת נקי יחסית, עם רק כמה פירורים נצמדים.עכשיו הנה מגיע החלק הקשה-תן בראוניז להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה! זה לא תמיד קורה בבית שלנו, אבל להיות מוזהר כי כל בראוניז נגנב בעוד עדיין חם יהיה יותר מתפורר. הם עדיין יעשו גלידת בראוני מדהימה אף.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)