בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום בתקיפות, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בראוניז פרלינים, בראוניז פרלינים, ו בראוניז פרלינים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם לסכל. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן, לשלב את שוקולד לא ממותק וחמאה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
4
בקערה גדולה, לנצח את הסוכרים, וניל וביצים במהירות בינונית עם מיקסר עד רכות. בהדרגה לנצח את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, פועם עד בשילוב. כפית הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד שהמרכז מוגדר, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו מגניב במחבת במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בסיר קטן, לשלב את השוקולד והקרם semisweet. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מורחים על בראוניז מקורר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
בואו לעמוד עד סט.
12
חותכים לריבועים כדי לשרת.
13
בסיר בינוני, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את הקרם. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של ממתקים, פקאן ותמצית וניל. המשך ערבוב עד התערובת מתעבה, 3 עד 4 דקות.