בראנץ ' ראשון: טוסט עם מרמלדה קומקווט וגבינת עיזים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 235 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מים, רוזמרין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרמלדת תפוז-רוזמרין עם גבינת עיזים, בראנץ ' יום ראשון: עוגת לירה מרמלדה, ו בראנץ ' ראשון: מרמלדת עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים את המים והסוכר ומערבבים מדי פעם עד שהסוכר נמס.
מוסיף את קומקווט, פלפל, ו sprig רוזמרין טרי. מערבבים לערבב, לוודא לקבור את הרוזמרין בפירות.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 עד 15 דקות, עד kumquats הם שקופים והנוזל צמצם את העקביות של סירופ דק.
הסר מהחום ולהשליך את sprig של רוזמרין (וכל מחטים שאולי נפרדו).
מוסיפים את הרוזמרין הקצוץ ומניחים בצד להתקרר.
טוסט קל הלחם. באופן שווה להפיץ את גבינת עיזים על כל פרוסת לחם מלמעלה עם כמות נדיבה של מרמלדת קומקווט. שאריות ריבה שומר היטב במקרר במשך כמה שבועות.