ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש
ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות דבש-שום עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 942 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שום, מיץ תפוחים, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם דבש ובירה, צלעות חזיר צלויות דבש, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הממברנה לקצץ את הצלעות. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף יבש האהוב עליך.
מניחים צלעות במקרר במשך הלילה.
מטגנים קלות את הבצלים והשום עם שמן הזית בסיר.
מוסיפים את שאר החומרים זיגוג וחום עד בועות הרוטב.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
הסירו את הצלעות מהמקרר בזמן שאתם מחממים את התנור ל-225 מעלות.
מניחים את הצלעות במעשן, בצד הבשר למעלה, ועשן במשך 3 שעות ב 225 מעלות.
הסר את הצלעות לעטוף כל גוש בשר בצד למטה בנייר אלומיניום כפול.
יוצקים 1 1/2 כוסות של מיץ אננס על כל מדף חותם לסכל בחוזקה.
מניחים צלעות בחזרה לתוך המעשן ומבשלים שעה נוספת.
הסר צלעות מן המעשן ואת רדיד. בעדינות להחיל לשפשף יבש יותר, ולאחר מכן למקם בחזרה לתוך מעשן, בצד בשר למעלה, לבשל במשך שעה נוספת או עד הסוף.
זיגוג מברשת על גבי הצלעות ולהמשיך לבשל עד caramelizes רוטב.
הסר מן המעשן, פרוסה, ומגישים.