קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש

ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש
ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות דבש-שום עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 942 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שום, מיץ תפוחים, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם דבש ובירה, צלעות חזיר צלויות דבש, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הממברנה לקצץ את הצלעות. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף יבש האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים צלעות במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מטגנים קלות את הבצלים והשום עם שמן הזית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את שאר החומרים זיגוג וחום עד בועות הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
הסירו את הצלעות מהמקרר בזמן שאתם מחממים את התנור ל-225 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
מניחים את הצלעות במעשן, בצד הבשר למעלה, ועשן במשך 3 שעות ב 225 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
הסר את הצלעות לעטוף כל גוש בשר בצד למטה בנייר אלומיניום כפול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
יוצקים 1 1/2 כוסות של מיץ אננס על כל מדף חותם לסכל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מניחים צלעות בחזרה לתוך המעשן ומבשלים שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר צלעות מן המעשן ואת רדיד. בעדינות להחיל לשפשף יבש יותר, ולאחר מכן למקם בחזרה לתוך מעשן, בצד בשר למעלה, לבשל במשך שעה נוספת או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
זיגוג מברשת על גבי הצלעות ולהמשיך לבשל עד caramelizes רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
13
הסר מן המעשן, פרוסה, ומגישים.