קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש

ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש
ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות דבש-שום עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 942 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם שום, מיץ תפוחים, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם דבש ובירה, צלעות חזיר צלויות דבש, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הממברנה לקצץ את הצלעות. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף יבש האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים צלעות במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מטגנים קלות את הבצלים והשום עם שמן הזית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את שאר החומרים זיגוג וחום עד בועות הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
הסירו את הצלעות מהמקרר בזמן שאתם מחממים את התנור ל-225 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
מניחים את הצלעות במעשן, בצד הבשר למעלה, ועשן במשך 3 שעות ב 225 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
הסר את הצלעות לעטוף כל גוש בשר בצד למטה בנייר אלומיניום כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
יוצקים 1 1/2 כוסות של מיץ אננס על כל מדף חותם לסכל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מניחים צלעות בחזרה לתוך המעשן ומבשלים שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר צלעות מן המעשן ואת רדיד. בעדינות להחיל לשפשף יבש יותר, ולאחר מכן למקם בחזרה לתוך מעשן, בצד בשר למעלה, לבשל במשך שעה נוספת או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
זיגוג מברשת על גבי הצלעות ולהמשיך לבשל עד caramelizes רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
13
הסר מן המעשן, פרוסה, ומגישים.