קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

ברווז בסגנון איטלקי

ברווז בסגנון איטלקי
ברווז בסגנון איטלקי לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 625 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, תערובת רוטב ספגטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברווז ברוסט בסגנון יפני, ברווז מדומה בסגנון סיני עם אטריות, ו מחווני קונפי ברווז, בסגנון באנה-מי.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל ופטריות ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, גבינת הפרמזן, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה ורוטב ספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, מלח הבצל ומלח השום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים ברווז, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי במחבת גדולה, ברווז חום משני הצדדים בחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים ב -13 אינץ ' ללא שומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת עגבניות; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 28-32 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור מדיום, מדחום בשר צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס; עשוי היטב 180 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מגישים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון